Orientace současné ukrajinské zahraniční politiky ve vztahu k EU - Chugunnikova, Yuliya (2007)
Ve své bakalářské práci Orientace současné ukrajinské zahraniční politiky ve vztahu k EU jsem se zabývala problematikou vztahů Ukrajiny a EU. Snažila jsem prozkoumat na základě analýzy vývoje vzájemných vztahů EU a Ukrajiny, vzájemných dohod a postojů, zdá evropská integrace je hlavní zahraničněpolitickou prioritou Ukrajiny.