Zkoumání většinových volebních systémů - Chytilek, Roman, 1976- (2007)
Práce se zabývá popisem zkoumání většinových volebních systémů. Identifikuje hlavní výzkumná ohniska a ukazuje, že propojenost výzkumu se velmi liší podle jednotlivých subtypů většinových volebních systémů.