Vztah brněnských studentů k duchovní vážné hudbě (malá sociologicko-psychologická sonda do studentského prostředí v Brně) - Andršová, Lada (2007)
Práce pojednává o vztahu čtrnácti brněnských studentů středních a vysokých škol k duchovní vážné hudbě. Na základě interpretace rozhovorů se v ní snažím porozumět kvalitám jejich vztahu k tomuto kulturně náboženskému fenoménu