Interpretace textů Jaromíra Nohavici - Ošmera, Radim (2007)
Tématem této práce je křesťanství v písňových textech Jaromíra Nohavici. Úkolem je zjistit, jak lyrický subjekt Nohavicových písňových textů křesťanství chápe, jak se vyrovnává s tím, co mu svět křesťanství nabízí, jak se oním vyrovnáváním proměňuje a co objevuje nového.