Malířská a sochařská výzdoba kostela v Brodku u Prostějova - Veselý, Aleš, 1982- (2007)
Tématem této práce je malířská a sochařská výzdoba kostela v Brodku u Prostějova. Kostel byl vystavěn v letech 1710-1721 vídeňským architektem Johannem Bernardem Fischerem von Erlach pro Pavla Karla von Kleinburg. Autorem sochařské výzdoby z let 1717-1721 je italský sochař Baldassare Fontana a malířské výzdoby rakouský malíř Johann Georg Schmidt. Pozornost je věnována také osobě objednavatele.