Ensemble, c est tout- traduction analyse stylistique - Raková, Kateřina (2007)
Moje bakalářská práce se zkládá ze dvou částí. První je překlad z francouzštiny do češtiny. Kniha, kterou jsem překládala se jmenuje "Ensemble, c est tout" od Anny Gavaldy. Druhá část je stylistická analýza textu se zaměřením se na expresivitu textu