Marc Levy: Où es-tu? (traduction et analyse stylistique) - Římanová, Radka; Librová, Bohdana, 1973-; Masarykova univerzita. Filozofická fakulta (2007)
Tato práce se skládá ze dvou částí. První část se zabývá překladem (z francouzštiny do češtiny) úryvku z románu Où es-tu? (Kde jsi?) od Marca Levyho. Druhou část tvoří stylistická analýza překládaného textu
This work consists of two parts. The first one deals with the translation (from french to czech) of one part of the novel Où es-tu? (Where are you?) by Marc Levy. The second one represents the stylistic analysis of this translation
Vedoucí práce: Bohdana Librová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2007
Keywords: Lévy, Marc, -- 1961-; 21. století; francouzský román -- 21. století; překlady do češtiny; překlady z francouzštiny; stylistika; French fiction; stylistics; translations from French; translations into Czech; bakalářské práce; bachelor's theses