Předložky u dětí předškolního věku - Motyková, Jana; Doleží, Linda, 1979-; Masarykova univerzita. Ústav českého jazyka (2007)
Práce se zabývá zastoupením vybraných předložek u čtyř dětí předškolního věku. Zaměřuje se jednak na recepci a také produkci těchto předložek, přičemž rozlišuje předložky s významem místním a směrovým.
The bachelor thesis deals with representation of chosen prepositions in four children of preschool age. It is focused on comprehension as well as production of prepositions. At the same time, it distinguishes prepositions that bear the meaning of location and the meaning of direction.
Vedoucí práce: Linda Awadová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2007
Keywords: čeština; předložky (lingvistika); děti předškolního věku; Czech language; prepositions; preschool children; bakalářské práce; bachelor's theses