Předložky u dětí předškolního věku - Motyková, Jana (2007)
Práce se zabývá zastoupením vybraných předložek u čtyř dětí předškolního věku. Zaměřuje se jednak na recepci a také produkci těchto předložek, přičemž rozlišuje předložky s významem místním a směrovým.