Vzdělávací potřeby pracovníků brněnské Naděje (sociální pracovníci a pracovníci v sociálních službách v rámci programu pro třetí věk) - Stejskalová, Iva (2007)
Bakalářská práce pojednává o vzdělávacích potřebách sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách zaměstnaných v brněnské Naději. Tato pobočka Naděje poskytuje v rámci programu pro třetí věk sociálně-zdravotnické služby seniorům prostřednictvím pečovatelské služby, v denních stacionářích, v Domě pokojného stáří apod. Autorka se zaměřuje na kvalifikační požadavky a prohlubování kvalifikace pracovníků, na jejich vzdělávací potřeby, absolvované i preferované vzdělávací aktivity.