Ekonomické zájmové skupiny v Ruské federaci v období let 1991-2000 - Chernetsova, Kseniya (2007)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vlivu ekonomických zájmových skupin na politické procesy v Ruské federaci v období let 1991-2000. Vychází ze základní hypotézy, která předpokládá, že systém zprostředkování ekonomických zájmů v Rusku ve zkoumaném období se dá zařadit do teorie korporativismu.