Činnost trenéra ledního hokeje a jeho působení na mužstvo - Zapletal, Jiří (2007)
ZAPLETAL, Jiří: Činnost trenéra ledního hokeje a jeho působení na mužstvo. Bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2007. Práce popisuje porovnání teorie s praxí v oblasti trenérské činnosti ledního hokeje. Veškeré poznatky pomohou k činnosti mladým trenérům.