Rozvoj koordinačních schopností ve fotbalovém tréninku starších žáků - Trýska, Pavel (2007)
Trýska Pavel: Rozvoj koordinačních schopností ve fotbalovém tréninku starších žáků. Bakalářská práce. Brno:MU FSpS, 2007, 59 s. Bakalářská práce se zabývá problematikou rozvoje koordinačních schopností starších žáků ve fotbale. Hlavním cílem bylo, po prostudování odborné literatury vymezit charakteristické rysy u starších žáků z hlediska vývoje lidské psychiky a motoriky a stanovit, jaký přínos má zařazování cvičení na rozvoj koordinačních schopností do tréninkového procesu fotbalistů v tomto období.