Způsoby řešení obranných standartních situací ve vrcholovém fotbale při MS 2006 v Německu - Kasálek, Martin (2007)
KASÁLEK, Martin: Způsoby řešení obranných standardních situací ve vrcholovém fotbale při MS 2006 v Německu. Bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2007. 47 s. Naše práce se zabývá způsoby a efektivitou řešení obranných standardních situací ve vrcholovém fotbale a jejich případného dohrávání. Čtenáři se v naší práci mohou setkat s podrobným rozborem rozestavení při standardních situacích z hlediska teorie i praxe a v závěru naší práce se dočtou proč jsou standardní situace důležitou složkou fotbalového utkání.