Využití fitness v letní přípravě 7 - 13 letých snowboardistů - Hub, Martin (2007)
Hub Martin, Využití finess v letní přípravě 7 -13 letých snowboardistů, Brno 2007, Masarykova Univerzita, Fakulta sportovních studií. Práce se zabývá využitím finess posilování v letní přípravě snowboardistů. Obsahuje historická fakta a stavbu tréninku na dobu tří měsíců.