Rozvoj pohybových schopností v období 15-20 let věku - Hrbáč, Jan; Bubníková, Hana, 1977-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2007)
Jméno: Hrbáč Jan Název práce: Rozvoj pohybových schopností v období 15-20 let věku Typ práce: Bakalářská práce Klíčová slova: Pohybové schopnosti, vytrvalost, síla , rychlost, koordinace, flexibilita Obsah práce: Práce obsahuje teoretický rozbor pohybových schopností ( vytrvalost, síla, rychlost, koordinace a flexibilita a praktické metody tréninku sportovců ve věku 15-20 let.
Name: Hrbáč Jan Title of the work: Development of physical movement skills dutiny agens 15-20 years. Nature of work: Bachelor-level The key Words: Physical movement, skills, speed, coordination, flexibility, training. The kontent of the work: Work contens theoretical analysis of physical movement skills and practical methods for training during ages 15-20 years.
Vedoucí práce: Hana Bubníková.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: koordinační schopnosti; motorické schopnosti; ohebnost; vytrvalostní schopnosti; endurance abilities; motor abilities; bakalářské práce; bachelor's theses