Využití prostředků fitness v jezdeckém sportu - Klouda, Lukáš (2007)
Autor: Lukáš Klouda, Název: Využití prostředků fitness v jezdeckém sportu, Bakalářská práce.V této práci je snaha přinést základní pohled na jezdectví a fitness. Zaměřená je především na jezdectví, ale současně se snaží přiblížit čtenáři základní informace o fitness.S použitím všech těchto informací se autor snaží nalézt spojitosti obou témat. To znamená, jak využít fitness v jezdectví a naopak, jak využít jezdectví ve fitness.