Současná hra brankáře na MS 2006 v Německu - Hartl, Tomáš (2007)
Tato práce slouží jako přehled útočných a obranných herních činností vybraných brankářů na MS 2006 v Německu, které byly statisticky zpracovány. Jsou zde přiloženy také příklady tréninkových cviků brankářů, které vycházejí ze získaných informací.