Kulturistika jako aplikační forma pohybové aktivity ve fitness - Šimr, Pavel (2007)
Autor: Pavel Šimr Název práce: Kulturistika jako aplikační forma pohybové aktivity ve fitness Bakalářská práce Klíčová slova: kulturistika, metody posilování, tréninkové principy, tréninková jednotka, svalová skupina Obsah práce: charakterizovány vybrané aspekty kulturistiky, které mohou provázet začínajícího nebo pokročilého kulturistu a budou mu nápomocny v jakékoliv fázi přípravy.