Srovnání jednodopadového a dvoudopadového nohejbalu v jednotlivých herních činnostech - Bubniak, Petr (2007)
Bubniak, P., Srovnání jednodopadového a dvoudopadového nohejbalu v jednotlivých herních činnostech, bakalářská práce. Brno: MU,2007, 34 s. Práce se zabývá porovnáváním rozdílů jednotlivých stylů v herních činnostech ve světovém nohejbalu, srovnává jejich klady a zápory a zabývá se charakteristikou hráče nohejbalu.