Silová mimosezónní příprava pro specializovanou tréninkovou skupinu - Stříbrcký, Petr (2007)
Stříbrcký Petr, Silová mimosezónní příprava pro specializovanou tréninkovou skupinu, Bakalářská práce V této práci popisujeme silovou přípravu v mimosezónním období. Zmiňujme se o základních pojmech z fitness, anatomiea fyziologie. Popisujeme tréninkový plán přípravy a vysvětlujeme jednotlivé cviky.