Úroveň znalostí v oblasti první pomoci u všeobecných sester FN Brno - Krčmová, Hana (2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou úrovně vědomostí v oblasti první pomoci u všeobecných sester ve Fakultní nemocnici Brno. Hodnotí znalosti dotazovaných sester z oddělení interních, chirurgických a ambulantní části, sleduje kvalitu vědomostí dle stupně nejvyššího dosaženého vzdělání sester. Průzkum probíhal formou dotazníkového šetření. Praktická část práce předkládá analýzu výsledků a návrh řešení zjištěných nedostatků.