Kvalita života klientů po prodělaném infarktu myokardu řešeném angioplastikou - Homolová, Šárka (2007)
Bakalářská práce zjišťuje kvalitu života klientů po prodělaném infarktu myokardu řešeném angioplastikou. Práce byla zaměřena na zjištění dodržování režimových opatření u klientů po infarktu myokardu. Získané informace z analýzy dotazníkového šetření jsem porovnávala u mužů a u žen. Z průzkumu vyplývá, že ženy přistupují k dodržování režimových opatření zodpovědněji než muži, co se týče zanechání kouření, správného stravování, vyhýbání se stresových situací a konzumaci alkoholu. Konkrétní výsledky šetření jsou prezentovány v tabulkách a grafech. Součástí práce je edukační materiál zabývající se sekundární prevencí infarktu myokardu.