Ukládání sankcí v přestupkovém řízení - Dostál, Petr (2007)
Bakalářská práce je rozdělena do osmi samostatných kapitol. V hlavní kapitole jsou rozebrány hlavní zásady přestupkového řízení, průběh přestupkového řízení, v této kapitole byla věnována zvláštní pozornost ustanovením o mladistvých a soudnímu přezkumu rozhodnutí správních orgánů, v další kapitole jsem věnoval pozornost druhům sankcí, které je možné v přestupkovém řízení uložit a rozebrání těchto sankcí.