Prostituce z hlediska juristického a kriminologického - Štěpanovská, Veronika; Kuchta, Josef, 1953-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2007)
Analýza prostituce, včetně jejich příčin a přístupů k jejímu řešení. Některé osoby jsou k prostituci donuceny svou ekonomickou situací nebo rodinným prostředím, jiné se stanou obětí obchodu s bílým masem. Dosud v historii se ještě nikdy žádné společnosti nepodařilo tento jev zcela zničit. Pouze se podařilo ho na kratší období potlačit.
I have tried to submit prostitution with their respects and accesses metod of solution inclusive. Some people get to do prostitution their economic situation or domestic world, some people fall a victim to a bussines with white meat. The prostitution was, is and will be. There is no socienty in the world, which would be able to get rid of it.
Vedoucí práce: Josef Kuchta.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: prostituce; trestní právo; criminal law; prostitution; bakalářské práce