Komparativní studie právní úpravy nakládání s komunálním odpadem v ČR a v Německu - Křížová, Dagmar (2007)
Bakalářská práce popisuje a srovnává českou a německou právní úpravu nakládání s komunálním odpadem. Jako příklad místní úpravy byla vybrána města Brno a Lipsko.