Geometrický plán - Dusilová, Jindra (2007)
Tato bakalářské práce se zabývá významem geometrického plánu pro zápisy v katastru nemovitostí. Obsahuje přehled pramenů platné právní úpravy vztahujících se k pojmu geometrický plán, vymezení souvisejících pojmů a podrobný popis jednotlivých typů geometrických plánů včetně jejich použití v praxi.