Proces udělování státního občanství - Veverka, Petr (2007)
V práci je vymezen pojem státního občanství a jeho mezinárodně právní rozměr. Zaměření na jednotlivé způsoby jeho nabývání s důrazem na správní řízení o udělení státního občanství s uplatněním jednotlivých institutů státní správy.