Územní řízení - Uličná, Dagmar (2007)
Cílem této bakalářské práce na téma územní řízení je podrobně analyzovat toto správní řízení s ohledem na účinnost nového stavebního zákona č.183/2006 Sb. Dále se práce zaměřila na návaznost dalších řízení dle stavebního řádu a soudní kontrolu. V rámci této bylo také zhodnoceno zjednodušení územních řízení, které deklaroval zákonodárce při tvorbě nové právní normy.