Oprava chyb v katastru nemovitostí - Knoflíčková, Vendulka (2007)
Práce popisuje základní problematiku opravy chyby v katastrálním operátu v současné právní úpravě. Vychází z platné právní úpravy vztahující se k dané problematice, z interních a resortních předpisů, stanovisek a pokynů vydaných Českým úřadem zeměměřickým a katastrálním a odborné literatury. Pro přiblížení teoretických úvah praxi je práce doplněna o vlastní poznatky a citace judikátů, které napomáhají hlubšímu porozumění dané problematiky.