Vybrané aspekty nezákonného nakládání s odpady - Kochlík, Petr (2007)
Práce pojednává o skládkách odpadů a provádění výkupu odpadů. Hlavní část práce je věnována nepovoleným skládkám odpadů a porušování zákona při výkupu odpadů, zejména kovových, s uvedením příkladů z praxe. V práci je rovněž zhodnocena dostatečnost stávající právní úpravy.