Recidiva v pojetím právním, kriminologickém a penologickém - Němcová, Markéta (2007)
Bakalářská práce na téma Recidiva v pojetí právním, kriminologickém a penologickém se zabývá specifickým pojetím recidivy z pohledu uvedených vědních disciplín. Východiskem práce je pojmové vymezení jednotlivých pojetí recidivy, těžiště spočívá v analýze právního pojetí recidivy de lege lata.