Postavení prezidenta ČR - Mráz, Radek (2007)
Nejprve jsem se soustředil na místo prezidenta republiky v ústavním systému České republiky, dále jsem se zaměřil na proces jeho volby a otázky s tím související. Důraz jsem kladl analýzu pozice prezidenta mezi ostatními ústavními orgány.