Malířská výzdoba hlavního sálu prelatury bývalého cisterciáckého kláštera ve Žďáru nad Sázavou - Macurová, Zuzana, 1984- (2007)
Práce pojednává o malířské výzdobě hlavního sálu prelatury bývalého cisterciáckého kláštera ve Žďáru nad Sázavou. První část je věnována Karlu Františku Tepperovi, autorovi malby. Stěžejní část se zabývá přímo malbou v hlavním sále, pozornost je věnována především ikonografickému rozboru malby