Jednoparametrické bifurkace v autonomních systémech diferenciálních rovnic - Lukeš, Petr (2007)
Cílem této diplomové práce je popsat základní a nejdůležitější vlastnosti bifurkací v autonomních systémech diferenciálních rovnic.