Modely rozpouštění a jejich statistické srovnání - Konečná, Markéta (2007)
Tématem diplomové práce je modelování procesu rozpouštění ve stabilním prostředí. Jejím cílem je vysvětlit základní pojmy procesu rozpouštění, uvést používané modely a jejich vlastnosti, navrhnout postupy při modelování procesu rozpouštění na základě experimentálních dat a ukázat možnosti při vzájemném srovnávání modelů.