Správní řízení před katastrálním úřadem - Veselá, Eva (2007)
Bakalářská práce usiluje o vhled do problematiky vedení správního řízení před katastrálním úřadem. Úvod je zaměřen na správné rozlišení pojmů „řízení“ a „správní řízení“, neboť se jedná o označení různých úkonů katastrálního úřadu. Téma bakalářské práce je zpracováno podle platné právní úpravy.