Přípravné řízení trestní - Moravec, Patrik (2007)
Tato práce pojednává o přípravném řízení trestním. Seznamuje se zařazením tohoto řízení v rámci jednotlivých stadií trestního řízení a nabízí pohled na jeho právní úpravu od roku 1989 do současnosti. Těžiště práce je vyjádřeno v prvních pěti kapitolách, ve kterých jsou uvedeny základní pojmy, jednotlivé formy tohoto řízení a osoby, které se ho účastní.