Ústavní vývoj od roku 1848 do roku 1918 na našem území - Ešpandr, Pavel (2007)
Tato práce pojednává o vývoji ústavnosti v českých zemích od roku 1848 do roku 1918 - do vzniku samostatného československého státu.