Součinnost policejního orgánu a státního zástupce při postupu podle hlavy deváté trestního řádu - Ruda, Marek (2007)
V úvodu jsem popsal historický vstup do problematiky a to od roku 1961. Následně jsem popsal právní úpravu postavení policejního orgánu v trestním řízení, kdy jsem v prvé řadě vymezil policejní orgán. Poté jsem se zaměřil na postavení státního zástupce v trestním řízení. V další z kapitol jsem stručně popsal přípravné řízení, jeho pojem, charakteristiku, funkci, význam a formy.