Vliv činnosti Evropského ombudsmana na instituce Evropské unie - Křivohlavá, Petra (2007)
Bakalářská práce se zabývá institucionální rolí Evropského ombudsmana v Evropské unii. V bakalářské práci je postihnuta historie, vývoj a současná podoba tohoto orgánu. Pozornost je také věnována konkrétním příkladům výsledků činnosti Evropského ombudsmana.