Vatikán v komparaci s jinými evropskými státy - Petr, Tomáš (2007)
Práce teoreticky porovnává politický systém státu Vatikán (Svatého stolce) s politickými systémy vybraných členských států Evropské unie, a sice Lucemburska a Malty.