Švédsko a přijímání společné evropské měny - Engliš, Petr (2007)
Bakalářská práce Švédsko a přijímání společné evropské měny se zabývá problematikou procesu přijímání společné měny - eura - ve Švédsku. Zaměřuje se na klíčové referendum o přijetí eura a pozice jednotlivých relevantních aktérů.