Bazální stimulace v ošetřovatelské péči u nemocného na anesteziologicko-resuscitačním oddělení - Kličková, Hana (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku Bazální stimulace u pacientů hospitalizovaných na anesteziologicko resuscitačním oddělení. V teoretické části jsou shrnuty základní informace o konceptu Bazální stimulace a jeho použití na anesteziologicko resusucitačním odddělení. Výzkumná část je zaměřena na zjištění zda se na ARO koncept Bazální stimulace používá, ve kterých zdravotnických zařízeních se využívá více a jakým zdravotnickým personálem je používán nejvíce.Dále zjišťuje u kterých pacientů je koncept na ARO prováděn nejvíce a zda je do provádění zapojována rodina nemocného.