Informovanost všeobecných sester a zdravotnických záchranářů Zlínského kraje o nových doporučených postupech kardiopulmocerebrální resuscitace - Kosková, Lucie (2007)
V bakalářské práci jsem zjišťovala, zda jsou všeobecné sestry a zdravotničtí záchranáři Zlínského kraje informováni o nových doporučených postupech kardiopulmocerebrální resuscitace a jakým způsobem tyto informace získali. Zajímala mě úroveň jejich teoretických znalostí v problematice KPR, které jsou nezbytné pro správné a kvalitní poskytování resuscitace v praxi. Součástí práce je analýza dat zjištěných průzkumným šetřením a návrh řešení nedostatků.