Bazální stimulace jako nový prvek ošetřovatelské péče - Švábová, Helena (2007)
V teoretické části bakalářské práce jsem popisovala Bazální stimulaci, její historii, poslání, druhy a prvky. V praktické části jsem se zaměřila na zjištění povědomí o Bazální stimulaci a její využití zdravotníky na jednotlivých pracovištích. Dále jsem zjišťovala využití jednotlivých druhů a prvků Bazální stimulace.