Legalizace prostituce v České republice - Filipová, Hana; Fryšták, Marek, 1974-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2007)
Prostituce je specifický druh podnikání, jehož prostředkem je poskytování sexuálních služeb jiným osobám za úplatu. Podstatou přijaté regulace by mělo být oddělení regulované, tedy legální prostituce a nelegální.
Prostitution is an act of a sexual intercourse in exchange for money. The regulation of prostitution should divide legal and illegal prostitution.
Vedoucí práce: Marek Fryšták.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: prostituce; trestní právo; criminal law; prostitution; bakalářské práce