Legalizace prostituce v České republice - Filipová, Hana (2007)
Prostituce je specifický druh podnikání, jehož prostředkem je poskytování sexuálních služeb jiným osobám za úplatu. Podstatou přijaté regulace by mělo být oddělení regulované, tedy legální prostituce a nelegální.