Financování příspěvkových organizací krajů - Dombrovská, Stanislava (2007)
Bakalářská práce se zabývá příspěvkovými organizacemi kraje poskytujícími sociální služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, od jejich vzniku, přes hospodaření, tvorbu fondů, kontrolu až po financování, a srovnání zdrojů financování v roce 2006 a 2007.