Vliv europeanizace na politické systémy Chorvatska a Slovenska v komparativním pohledu - Daňhelová, Jana (2007)
Cílem práce je analyzovat vliv europeanizace na politické systémy Chorvatska jako kandidátské země a Slovenska jako členského státu Evropské unie.